ExperiDance y Día del Padre

Nagy oromunkre az ExperiDance Tanctarsulat Madridban tartozkodik marcius 12 es aprilis 18 kozott. A Nagyidai ciganyok c. produkciojukat hoztak el, ami szenzacios – de vajon melyik nem az? Ezenkivul az Ezeregy ev produkciojukat lattuk  anno 10 eve Szolnokon, amivel befutottak hazankban is es valtak nagyon nepszeruve. Utana evekig szerettunk volna eljutni Pesten is eloadasukra, de mindig telthaz volt, lemaradtunk rola.  Tegnap  azonban eljott a nap, hogy ujra egy felejthetetlen esteben lehetett reszunk a produkciojuk altal, ami annyira tetszett, hogy ha talalunk ujabb vallalkozot, aki vigyazna Danira egyik este (most Vali mama tette ezt meg nekunk :) akkor szeretnenk ujra elmenni es megnezni! Bar gondolom mindenki ismeri oket, ha vki megsem es Madridban jarna, akkor menjen el megnezni oket, garantaltan nagyon jo hangulatban fog tavozni a produkcio utan: http://www.experidance.hu/eszencia.html

Most pedig fogjuk megint a satorfankat es elindulunk Portoba annak ellenere, hogy esot mond az idojaras, de masodjara mar nem szerettuk volna lemondani az utat, es raadasul most megint hosszu hetvege jon, mivel Día del Padre, azaz Apak napja van holnap, marcius 19en – ami itt  munkaszuneti nap :))

Advertisements

2 thoughts on “ExperiDance y Día del Padre

  1. De jó, hogy láttátok az ExperiDance-t! Én is nagy rajongójuk vagyok. :)
    A Nemzeti Táncszínházban többször vállaltam orvosi ügyeletet, így sokszor nézhettem előadásaikat ilyen “munka” kapcsán is.

    Szép utat Portoba! :)

  2. Koszi szepen, csodas ut volt, majd jovok a beszamoloval, csak ma de ment el Karesz anyukaja. Talan este lesz idom a gondolataimat osszeszedni.
    Az ExperiDance pedig tenyleg annyira fantasztikus, ugy varom, hogy ujra elmehessunk mi is…klassz lehet, hogy tobb alkalommal is lathattad oket, ‘munka kapcsan’ :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s