15 fokra kalibralva

Ez most mar biztos, Dani nem szivleli a 15 fok alatti homersekletet annyira, hogy ket labon tegye meg az utat, legyen szo akarcsak par meterrol is. Nekem tavaly november vegen, december elejen valt gyanussa a dolog, mert addig nem lehetett kezben vinni, ha akartuk sem, mindenhova a kis virgacsain szaladt. Amint azonban a homerseklet leesett 15 fok ala, csak szorosan hozzambujva, olben volt hajlando barhova is kozlekedni. Mikor Lanzaroten voltunk, a jo melegben szinten mindenhova labon szaladt, es most, hogy kozel egy hete ujra meleg van, 20 fok koruli homerseklet, megintcsak labon iparkodik minden kilometert megtenni. Erdekes ;-)

Tegnap este, sajnos mar csak sotedeskor, kimentunk az illatos parkba, ahol vegre minden mezedes mandulaviragba borult :) Nincs annyi virag mint tavaly, talan a sok eso leverte a bimbokat, de lehet, hogy lefagytak az ejszakai -1-2 fokban, mindenesetre igy is gyonyoru latvany volt :) Imadom a tavaszt, a nyar es osz mellett :))

Nem tudna vki megmondani, hogy milyen fa viraga az alabbi sarga virag, mert Spo-n kivul nem-igen lattam meg ilyet, es nem tudom beazonositani. Mar februar ota viragzik, de nincs semmi illata. Nagy bokros fa elenk viraga.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s