Parosban Madridban

Tovabbra is innen jelentkezem, talan ez mar nem is fog valtozni, hiszen az 1 eves nagy fiunk egyre szebben simul bele mindennapjainkba, amik egyre valtozatosabbak es erdekesebbek (na eddig sem unatkoztunk :))) igy azt hiszem elerkezett ra az ido, hogy mar ne kulon `blogreszben`, hanem innen, egyhelyrol jelentkezzunk idonkent. Ugyan tovabbra is `harmasban zajlik az eletunk`, de megicsak Madridbol, Spanyolorszagbol, amirol hatha sikerul vmi ujat, erdekeset is irnom idonkent, amiket legjobb tudasom szerint elkeszitett szines kepekkel illusztralok majd tovabbra is ;-)

Nagy lepes volt a tegnapi este szamunkra, mivel eloszor mentunk el baratokkal kozosen ejszakaba nyuloan kicsit `lazulni` :-) Annyira jol esett, annyira jot beszelgettunk, ettunk, ittunk, motoroztunk (ez egy masik tortenet ;) hogy meg kell itt is allapitani az embernek, hogy tenyleg szukseg es igeny van erre a fajta kimozdulasra is! Imadunk Danival egyutt menni kirandulni, jatszani es csak ugy lenni, de jo idonkent csak Karesszal kettesben is kimozdulni este :))

A The Penthouse hires rooftop teraszara meg azota sem sikerult feljutnunk mivel folyamatosan le van foglalva a hely privat partik szamara. Egyetlen este kepezett ezalol kivetelt termeszetesen, amikor anya es apa mentek :-o Bar hozza kell tenni, hogy akkor is le volt felig zarva a terasz igy csak egy-ket lesi-fotot tudtak kesziteni az elejuk tarulo kilatasrol. Azert igy is jol ereztek persze magukat amiket az alabbi kepek is bizonyitanak:

Meg jovoheten kedden teszunk azert egy ujabb kiserletet a bejutasra es talan vegre sikerul sajat kepeket is feltenni a helyrol :))

Petivel es Lauraval ezert vegul egy masik erdekes helyre mentunk el vacsizni, ami arrol hires, hogy tehetseges chef-nek tanulo szakacsok foznek a vilag tobb tajarol es a kezuk alol kikerulo remekmuveket pont emiatt elerheto aron teheti magaeva az ember :) A hely, mondanom sem kell, allandoan tele van, es asztalt foglalni persze nem lehet. Ha vki 10 utan erkezik, az szamithat kisebb sorbanallasra meg hetkoznapokon is. Iszonyu jo hely, baromi jo hangulattal es nem tulzok ha azt irom eletem egyik legmeghatarozobb es legfinomabb kacsasultjevel :))) A hely neve, ha veletlen vki erre jar es ki akarja probalni: La finca de Susana Restaurant. Melegen ajanlom mindenkinek! Miutan vegig kostoltuk a menut, degeszre tomve tavoztunk a helyrol es vesztunk el Madrid ejszakai forro utcain. Hihetetlen elmeny ilyenkor, nyaron kulonosen, hol egy salsazo vagy flamencozo csapatba botlik az ember, hol kisebb-nagyobb teraszos ettermek, sorozok es kavezok szazaiba, amik telis-tele vannak vendegekkel – ilyenkor kerdezem en, hogy hol van itt a valsag nyoma, ha mindenki megengedheti maganak, hogy hetkoznap is megtomjek a vendeglato egysegeket. Muzsikusok, szoboremberek, bolondozo fiatalok, turistak kepeznek mindenfele kisebb hompolygo tomegeket es mindehhez hozzajon a forro spanyol ejszakai hangulat, az innen-onnan arado zenevel, esetleg focimeccset nezo udvrivalgassal :) Ketseget kizaroan, tudnak elni az emberek errefele!

One thought on “Parosban Madridban

  1. Pingback: The Penthouse Madrid | Living here and there

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s