Vegso hajra

Az osszes dobozt sikerult lezarni. 12 lett a vege.

A dobozokat Peti baratunk adja majd fel 1-2 het mulva,amikor mar megvan a lakas Madridban. Csereben, o is hozzank kuldi majd a dobozait, amik valoszinuleg januarig ott allomasoznak majd a lakas egyik sarkaban :-)

A kovetkezo ket napban mar csak a borondoket kell tele bepakolni es indulasra elokesziteni. Ruhabol szinten csak az maradt elol, amit ma, holnap es szombaton az utra veszunk majd fel (+Dani valtohurak). Elvileg ennyit vihetunk magunkkal: 2x25kg + 3x10kg + babakocsi es laptop taska, meg fenykepezo – orom lesz kicuccolni a repterig ;)

Igy az utolso napokra, draga Danimanonak is igencsak leszukult a jatszohelye :(, es meg ezt a jatszoszonyeget is be kellene vhogy varazsolnunk a nagyborondbe.

Ma viszik el egyebkent a kisagyat es a pelenkazot. S ugy neza ki, hogy sikerult az asztalt szekkel es tv-allvanyt is eladnunk. Mar csak a konyves szekreny maradt hatra…hatha azt is elviszik. Az aprosagok egy reszet kidobjuk, mint maradek, nyitott fuszerek es samponok. Ami meg marad es nem tudunk mit kezdeni vele, az marad a lakasban a kovetkezo lako szamara ;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s