New game plan – moving to Spain

Uj vizekre evezunk hamarosan. Konkretan Madridba, Spanyolorszagba 3 het mulva. Kozel az ido es meg bele sem kezdtunk a pakolasba…azt hiszem ez sokat sejtet. Lesznek meg ezzel kapcsolatos izgalmas es faraszto napok. Szeretnenk dokumentalni az osszes ezzel kapcsolatos teendoket, hogy hogyan keszulunk az 5 honapos Dani segitsegevel erre a nagy lepesre – talan mi magunk is tanulunk belole ;-) Az ember – az olyanfajta, mint mi – meg a szomszed lepcsohazba sem szivesen koltozik, a sok pakolasi mizeria miatt. A sors ironiaja azonban, hogy altalaban nem a szomszedos lepcsohazba koltozunk, hanem tengereken, kontinenseken keresztul. Igy izgalmasabb ;))

Tegnap mondott fel Karesz a munkahelyen. A fonoke nagy meglepetesere, amit nem is ugy fogott fel, mint egy jobb lehetoseg kiaknazasa miatti tavozas, hanem `Karesz biztos nem szereti ot, mint fonokot` es ezert megy el. Erdekes. Karesz probalta is megerositeni benne, hogy nala jobb fonoke meg valoban nem volt! Rendkivul emberseges, nagylelku es intelligens embernek ismertuk meg mindketten!

A lenyeg a lenyeg, hogy november 7ig kell dolgoznia, utana a maradek szabijat kiveve mar 9en el is indulhatunk.

A tervek szerint eloszor Mo-ra utaznank, mivel nem megoldhato, hogy egybol Madridba koltozzunk egy 5 honapos babaval ugy, hogy eloszor lakast kell keresni, majd berendezni azt.

Terveink szerint meg szortiroznank egy nagyot a pesti lakasban, es amire szuksegunk van, azt vinnenk magunkkal Madridba, amire nincs, attol pedig megvalnank.

Ezutan Karesz elore menne autoval a noverevel Madridba, ahol a mar kivalasztott lakast alapveto butorokkal berendeznek!

Ezt kovetoen, par napra ra kovetnenk oket mi is, Danival.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s