Koreai osz

Minden ketseget kizaroan ez a legszebb osz az elmult harom ev tapasztalatai alapjan. Az hagyjan, hogy egesz szeptemberben 30 fokos hosegek uralkodtak, de meg igy oktober delejen is 25-28fokok (uzletekben uzemel a legkondi) vannak, ami csodalatos! Hihetetlen, hogy az ember meg rovidujjasan jar, mikozben a kozelgo november mar a karacsonyt sejteti, (itt mar akkor elkezdodik a karacsonyi kivilagitasa az uzelteknek, kavezoknak, ettermekben es az utcaknak) – s mi nem is a deli felteken vagyunk ;). Mar  leptem be olyan aruhazba, ahol mar most karacsonyi zene szolt :-)

Az egyetlen szepseghibaja az idei osznek, hogy ugyan jellemzoen szaraz evszak errefele, de szerdatol sajnos rault a varos fole a sargahomok :(( es szel vmint eso hianyaban ez nem tud elmenni…A sarga homok jelenseg inkabb a tavaszra jellemzo. Tovabba szokatlanul magas a paratartalom, amikor az oszre a friss levego&kek eg a jellemzobb!

A fak oktober kozepen kezdenek el barnulni, sargallani, pirosodni. Kezdenek a parkok es hegyek igazi szimpompas jelensegge valni, ami szep modja a bucsunak. Legszebb formajaban hagyhatjuk hatra az orszagot…

(elmult evek fotok)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s