Indiai spenot leves

Sandhya, indiai baratnom, spenot levest fozott nekem, ami sokkal kellemesebb es lagyabb izu, mint amihez otthon hozzaszoktunk a spenot fozelek eseteben. Ezekutan en is igy keszitem el, mert szamomra sokkal izletesebb :-) Ugyanugy felteszi o is a spenot leveleket vizben parolni, tesz hozza egy fel paradicsomot, fokhagymat, rendes hagymat es egy pici sot es varja mig par perc alatt osszerottyan az egesz.

Ezutan leturmixolja az egeszet – ettol lesz sokkal kremesebb es harmonikusabb – ujra felteszi egy kis hozzaadott vizzel forralni, s a vegen meg tesz bele egy kanal kukorica lisztet, kis tejszint es megborsozza (izles szerint).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s