Az elmult harom het az occsokkel

A kovetkezo par posztban megprobalok vegig menni kepek segitsegevel, hol-merre jartak a fiuk es mi minden tortent az elmult 3 hetben.

Kicsit elvesztunk ebben az idoszakban…nem is kicsit :-) de nagyon jo volt! A lakas megtelt elettel, s meg ejfelkor is egymast szamoltuk, hogy meg van-e mindenki ;-) Emberek jottek-mentek. Welcome es Farwell partik egymast ertek. A sok kulonbozo naciot mar ossze sem tudtuk szamolni. Paras meleget eso, esot napsutes kovetett. Megfordultak a fiuk buddha templomokban, palotaknal, egyetemnel, erodnel, hegyeken, patakoknal, vidamparkokban, kavezokban, konyvesboltokban, szombat esti bulin…stb. Sutottunk es foztunk is, kiprobaltak egy csomo fele etelt, italt, ettermet.

Gyakorlatilag sikerult meghosszabbitani mindenki nyariszunetet egy kicsit es ujra eletreszolo elmenyekkel gazdagodni. Valoszinuleg rajuk is nagy hatassal volt a hely, akarcsak Gabor ocsemre tavaly osszel. Mindenki ugy elte meg, ahogy, de a kulonbozo perspektiva tette erdekesse a beszamoloikat!

Ures es csendes lesz a lakas nelkuluk az biztos egy ideig…de jonnek majd masok es ujra megtoltik :-) Orulok, hogy itt voltatok `ocsikek`, szep volt nagyon es nagyon fogtok hianyozni!!! xxx

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s