Thai masszazs es barati vacsoraest

Tegnap csodalatos thai masszazson voltunk. Csak talp masszazst kertunk, mivel meg nem volt alkalmunk eddig thai masszazst egyaltalan kiprobalni, ezert biztosra akartunk menni. Kezdjuk vmi kisebbel. Viszont mint kiderul a talpmasszazs alatt az egesz labat is ertettek es azt is vegig masziroztak. Olyan legiesen tavoztunk, mintha balett tancosok lennenk :). Nagyon-nagyon jol esett es a helynek is hihetetlen jo hangulata volt: lagy zene, fustolok, gyertyak, tompa vilagitas…Egy teremben voltunk mindannyian es a foldon fekudtunk egy-egy matracon…siman el tudtunk volna aludni, ha nem beszelgetjuk vegig az egeszet ;) Utana egy lightos olasz vacsi egy hangulatos kis tavernaban :) szinten ott Sinchonban es utana irany haza…Azt nem mondom, hogy a heten sikerult volna 11 elott hazaerni, de annal jobbakat alszunk a sok kellemes program utan. Viszont a terv az, hogy szombaton delelott maradunk az agyban es alszunk :) Ezzel is keszulven ocsemek kipihent fogadtatasara, akik vegul vmi magikus uton, mar jegy kifizetese utan vhogy atcsereltek az Aeroflottos helyet a KLMre, s igy mar a csomagok biztonsagaert sem kell ugy aggodni :)

Fantasztikus hangulatura sikerult ismet a dinner party, ahol ott volt az egesz gang, ismetelten 5 naciot kepviselve. Olyan volt a hangulat, mintha ezereve osszeszokott tarsasagrol lenne szo.

Nagyon klassz ennyi kulturalisan kulonbozo emberrel egyutt lenni, mivel bizonyos pontokon megicsak kapcsolodnak kulturaink, szokasaink es igazan mokas helyzeteket teremt szamos dolog, helyzet. A humor szerintem az egyik kulcsa az egesznek, mert vmi csodalatos modon mindenki ugyanazt a sense of humourt elvezi a csapatban es ez teszi annyira johangulatuva a kozosen toltott idot, talalkozasokat :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s