SECL promocios film

Tegnap tudtam csak meg, hogy feltettek a ceg honlapjara a promocios filmet, amirol mar korabban meseltem es amiben mi is szerepelunk Sasha baratnommel :D Szoval a poen kedveert belinkeltem ide is, mert megis csak mokas dolog egy ilyen nagy ceg reklamfilmjeben gyanutlanul feltunni, megha csak 1-1 mp-re is :D

Angolul: ITT

Eleg hosszu a film, tobb, mint 8 perces. Ebbol az elso 0,45mp-ben mutatjak Dogok-ot, ahol a ceg is van. Sasha feltunik rogton az elejen, amint kezetraz ket koreai kollegaval (akik valojaban szineszek voltak, nem ceg alkalmazottak). Majd vegig mennek lenduletesen a ceg halljan. Az 0,55pm-ben en is felbukkanok, az arcom premier planban :D, amint epp magyarazok valamit. Majd a film kozepe tajan ismet megjelenek a 4,02mpben, amint egy kerekasztalnal `targyalunk` nagy komolyan egy projectrol :); kesobb meg1x feltunok, amint a tv kepernyoje elott allok az egyik managerrel, aki magyaraz, s vegen megfordulok :)

Azert bizonyos szempontbol pioneer voltam a cegnel, hiszen en voltam a ceg eleteben az elso feher europai no, akit felvettek ide a szouli HQ-be, majd rogton Sasha kovetett is a kovetkezo honapban is, de o 8 eve el mar itt es folyekonyan beszeli a koreait, ami szenzaciosan jol all neki es mindig mosolyognom kell, ahogy varatlanul megszolal koreaiul es az osszes koreainak leesik az alla. Megeri a pillanatot :) Nem tudom megunni. Azota tobb europai no nem kerult a ceghez, de sejtesem szerintem nem is igen fognak a kozeljovoben felvenni…azert fel kell dolgozni nekik is ezt a nyugati `feminimebb` hozzaallast, ami tavol all az itteni lanyok attitudjetol; hat meg a ferfiaketol…:-) Dehat ettol szep az egesz, az ido folyaman szepen megtanulunk egyutt, egymas mellett elni es dolgozni, s ok is egyre elfogadobakka valnak, velunk egyutt.

Egyeb hirek:

Peti vasarnap delutan erkezik Szoulba es hetfon mar kezd is a cegnel. Remeljuk nem alszik be rogton bemutatkozaskeppen :) Lehet a deli sziesztat erdemes lesz kihasznalnia :D Szerencsejere jovoheten szerdan munkaszuneti nap lesz ismet, igy lesz ideje pihenni egy napot a het kozepen.

Tovabbi johirek koze tartozik az is, hogy ket kisebbik (17, 20) ocsem is – Szabi es Csongi – megvette a repulejegyet Szoulba, David mesterrel egyetemben :) Igy aug. 25en landolnak a Tavol-Keleten es ugy tunik 3 hetre birtokba is veszik a ket vendegszobat. Kivancsi vagyok mennyire jon majd be nekik a hely. Vajon lesz-e akkora hatassal rajuk, mint ocsemre volt tavaly, amikor kint volt 3 hetet…Na majd beszamolunk arrol is.

Az is biztos mar, hogy draga Heni baratnomek is jonnek ki oktoberben ket hetre Zolival, a ferjevel, es kozel masfel eves Milcsi kisfiukkal :) Meg masfel eves sincs, de mar jart Londonban es Barcelonaban is. Ez lesz a harmadik repuloutja :) Imad repulni, s remelhetoleg a hosszu repuloutat is jol fogja viselni! Utana tuti elkenyeztetjuk es osszeismertetjuk egy-ket tuti karakan kis koreai kolyokkel :D Jo eselyekkel alakithat ki `eletreszolo baratsagokat` veluk. Hatha egy-ket koreai szot is elsajatitana toluk , amelle a par magyar melle :DD

Mindenkit nagyon varunk mar!!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s