Tajfun szele es csoki torta

Reggel 9 ora es meg mindig nagy sotetseg…majd egyszer csak rakezd egy sotet szinfoniara a menydorgo eg, es akkora villam csapott le, hogy meg en is felsikoltottam ;) Utana irdatlan erovel elkezdett szakadni, dorogni es villamlani. Nem egyszeru eso volt, de mikozben ezt irom mar el is allt es kezd egyre vilagosabb lenni. Itt van ket kep, bar nem latszik igazan jol, azert lassa mas is, mi az amikor itt is beleremeg es leszakad az eg:

Update: azota folyamatosan esik, hol elall, hol ujra felerosodik…ma nem-igen fogunk kimozdulunk igy a lakasbol…

Update 2: `megerositett hirforrasok` szerint egy tajfun haladt a Fulop-szigetekrol Japan fele, aminek a szele Koreat is erintette, ezert volt tehat a nagy szel es eso.

A masik a gyanutlan csokitorta `zabaloknak` szol. Ugyanis mit sem sejtve, nagy orommel szeli fel az ember a csokitortat, amin szebbnel-szebb gyumolcsok viritanak, majd hirtelen rajon, hogy az ananasz, cseresznye es barack kozott ott virit ket-harom szem koktel paradicsom is :) Ez itt elmegy gyumolcsnek ugy tunik. Persze azt mar megszoktuk, hogy a gyumolcssalatakban is ott uszkalnak a paradicsomok, dehogy a csokitorta tetejen is, zselevel leontve :) Karesz batran kiprobalta az uj izkombinaciot, en inkabb csak lefotoztam :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s