Almos reggel

Elozmenyek: 1. szombaton erkeztunk vissza Europabol, jet lag kiheveresere igazan ido nem akadt 2. ejjeli 1am elott agyba nem jutottunk egyik nap sem azota 3. szerdatol 95%os paratartalom uralkodik, ami szinte lehetetlenne teszi a kenyelmes alvast: konkretan olyan erzese van az embernek, mintha minden nedves lenne: az agy, a parna, takaro, lepedo es meg a pizsi is….nem tul kenyelmes es kellemes allapot. Mind a ket legkondit bekapcsoljuk, hogy elszivja a parat, de a mar napkozben nedvesse valt anyagoknak nem szamit.

Eredmeny: Sikerult napi max 2-3 ora alvast abszolvalnunk, ami ma reggel tetozott:

Olyan gyonyoruen elaladtunk, amilyenre miota dolgozom (5 eve) nem emlekszem. Konkretan magat a mozdulatot sem tudom visszaidezni, amikor valamikor reggel 6 ora magassagaban minden bizonnyal levertem a vekkert. Mindekozben azt almodtam, hogy vki kerget es uldoz bennunket, mi meg menekulunk, es futunk az eletunkert….s egyszer csak wham…kipattan a szemem es latom 6:52. Ceges busz 6:55kor indul. Van eselyunk nincs eselyunk? Szedulok, mint egy kotyagos liba, nem tudom, hol vagyok, meg bennem van az uldozes emleke. Gyorsan kikapok vmi kenyelmes ruhat, s hozza egy futocipot ;) (not at all munkaba valo), de gondoltam mashogy nincs esely. Mar a liftben vagyunk, minden bizonnyal elerjuk a buszt, s egyben sikerult rekord ido alatt elkeszulnunk, ami maskor sem vesz tobb idot el 30-40 percnel normalis keretek kozott. S ekkor bekattant: ma interjuztatok!!! Azt pedig futocipos sportruhazatban megsem lehet!!!

Irany vissza, elegans ruha elo, betolunk mindketten egy-egy joghurtot, gyors fogmosas es indulas le taxit fogni. 5 percen belul sikerult is, es 8ra pont sikerult beesnunk a ceghez. Az interjuk alatt mondanom sem kell majd elaludtam. Buzgon jartam ki hol vizert, teaert vagy a mosdoba, hogy valahogy ebren tartsam magam az interjuk alatt. Kozben voltak megint erdekes tortenetek, de arrol majd egyszer kesobb…

Most olyan szinten legyurt a faradsag, hogy legszivesebben egy hetig csak aludnank!! zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s