BBQ party with colleagues

Tegnap nagyszeru kis osszejovetelt szerveztunk a tetokertben. Meghivtunk par kollegat es baratot, kb olyan 16an lehettunk. Nagyon jo hangulat volt es az idovel is nagyon szerencsenk volt, mivel langyos, meleg kora nyari estenk volt. Mivel ma van Buddha szuletesnapja, ezert ma nem kellett menni dolgozni sem, igy jol jott ki ez a hetkozepi kis BBQ party.
Karesz nagy fonokei is tiszteletuket tettek nalunk, ami nagy szo! Meg a VP is eljott :)
Keszitettunk finom gyumolcssalatat, ami kb az elso 15 percben el is tunt; volt egy hatalmas adag zold salata, valamint rengeteg finoman bepacolt BBQzni valo husika; s a vegen meg 4 hatalmas torta: egy Strawberry cheesecake, Pecan pie, Strawberry Tart cake es meg egy sima cheesecake… Sajnos csak az utobbirol sikerult kepet kesziteni, a tobbit hamarabb elpusztitottuk, minthogy erkezesem lett volna megorokiteni oket…pedig azok neztek csak igazan jol ki :)
Az italok kozott figyelt egy uveg Unicum es Mezes Barackpalinka, mint hazai reprezentativok…Sikerult a vendegeknek eleg gyorsan az aljara figyelni ;) Csak az Unikumbol maradt egy kicsi…ugy tunik, ahhoz meg ”ernie” kell a kozonsegnek :D Ezenkivul hozott az egyik srac Grappat Spanyolorszagbol; mig Russel az eszak-koreai sojuval remekelt elo; s mi meg pluszban vettunk 4 uveg Californiait…hat igy mulattunk tegnap.

A következő pár hétben egyelőre úgy tűnik, nem-igen lesz időm, sem lehetőségem újabb posztok írására. Bár a mai esős nap miatt sikerült írnom előre két posztot, de azokat majd csak a hétvégen teszem fel, aktualitásuk révén.
Vasárnap érkeznek már nagyon várt családtagjaink Vali es Norbi :) akikkel aztán június első hetében Bintanra és Singapore-ba utazunk :) Tömény élvezet, sok-sok kirándulással, látnivalóval és végre lehetőséggel, hogy az ember vmi kis egészséges színt szerezzen magának a nyár további részére.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s