BBQ party kollegakkal

Tegnap nagyszeru kis osszejovetelt szerveztunk a tetokertben. Meghivtunk par kollegat es baratot, kb olyan 16an lehettunk. Nagyon jo hangulat volt es az idovel is nagyon szerencsenk volt, mivel langyos, meleg kora nyari estenk volt. Mivel ma van a Buddha szuletesnapja, ezert ma nem kellett menni dolgozni sem, igy jol jott ki ez a hetkozepi kis BBQ party.

Karesz nagy fonokei is tiszteletuket tettek nalunk, ami nagy szo! Meg a VP is eljott :)

Keszitettunk finom gyumolcssalatat, ami kb az elso 15 percben el is tunt; volt egy hatalmas adag zold salata, valamint rengeteg finoman bepacolt BBQzni valo husika; s a vegen meg 4 hatalmas torta: egy Strawberry cheesecake, Pecan pie, Strawberry Tart es meg egy sima sajt torta…Sajnos csak az utobbirol sikerult kepet kesziteni, a tobbit hamarabb elpusztitottuk, minthogy erkezesem lett volna megorokiteni oket…pedig azok neztek csak igazan jol ki :)

Az italok kozott figyelt egy uveg Unicum es Mezes Barackpalinka, mint hazai reprezentativok…Sikerult a vendegeknek eleg gyorsan az aljara nezni ;) Csak az Unikumbol maradt egy kicsi…ugy tunik, ahhoz meg ”ernie” kell a kozonsegnek :D Ezenkivul hozott az egyik srac Grappat Spanyolorszagbol; mig Russel az eszak-koreai sojuval remekelt elo; s mi meg pluszban vettunk 4 uveg Californiait…hat igy mulattunk tegnap.

Vasárnap érkeznek már nagyon várt családtagjaink (Vali&Norbi :), akikkel aztán június első hetében Bintanra és Singapore-ba utazunk :) Tömény élvezet, sok-sok kirándulással, látnivalóval és végre lehetőséggel, hogy az ember vmi kis egészséges színt szerezzen magának a nyár további részére.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s