Koltozes es takaritas

Miért is ”jó”, ha az ember egy koreaiak által tervezett és lakott lakásba költözik be?

-van a konyhában rizs adagoló a szekrénybe beépítve

-a hatalmas hütő mellett, gyanúsan szorong egy mosógatógépnek álcázott KIMCHI HŰTŐ

-totál szemétdombot hagynak, ugyanis mint kiderült a koreaiaknál van egy elmélet miszerint nem szabad kitakarítani a hátrahagyott lakást, mert az azt jelenti, hogy titkolni valód van, amit el akarsz tüntetni…YIPPY !!! Ezt jól kitalálták, bár én erre mást mondanék…

Szerintetek ezekután ki fogom én takarítani a mi 55nm-esnek mondott 38nm-es kis lakásunkat? Már csak azért sem, mert helyette egy 85nm-est takaríthatunk – láthatólag teljesen először…Érdekes a dolgoban, hogy míg a mosógatóhoz, mintha hozzá sem nyúltak volna, addig a hűtőt és a gáztűzhelyet vakarhatjuk. (De vajon mit tett a mosogatnivalókkal?Kidobta őket?Éljen a műanyag kultúra!) A fürdőszobát csak azért nem írnám le, nehogy vkinek rémálma legyen emiatt a későbbiekben (pont elég ha nekünk van).

Tegnap este 11re sikerült megszabadulni az utolsó rizsszemtől is, ami nemcsak a rizsadagolót lepte el, hanem az egész lakást. A kimcsi hűtőhőz nem nyúlunk, mert drakulákat lehetne vele ijesztgetni. Azt majd oldja meg a centre…

A jó hír, hogy azért sikerült tegnap este minden szekrényt kitakarítani, a fürdőt fertőtleníteni és nagyjából felporszívozni és felmosni. Ma újra megyünk fel, s még egyszer nagyjából ugyanezt a szertartást eljátszuk, s utána pakolunk :) Garantáltan csilli-villi lesz minden, tehát a ceremoniális átköltözés után elkezdjük fogadni a jelentkezéseket, hogy ki mikor és mennyi időre látogat el hozzánk :)

Update: itt most 11am van és hagy osszam meg milyen tréfás dolog történik. Ma megyünk fel az új lakáshoz, és egy tündéri koreai néni serényen takarít :) Hát ha ezt tudjuk….nem biztos, hogy olyan alapos munkát végzünk tegnap :D Mindenesetre kétségtelenül megkönnyítettük a helyzetét, s ő már csak fényesít valamint a kimchi hűtőt szagtalanítja, takarítja! Másodszor is Yippy!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s