Kommentek, hozzaszolasok welcome :))

Üdv mindenkinek, aki rendszeresen olvassa a blogot vagy csak ‘idevetődik’ ;) (Köszönhetően ez Zhaomannek és Csanádnak :) Ismerősöket, barátokat és ismeretleneket is szivesen látok a blogon, és szivesen osztom meg tapasztalatainkat amit ebben a különleges országban szerzünk nap, mint nap.
Számomra már réges régen kiderült, hogy sokkal többet ad ez az ország, mint azt gondoltam mielőtt még kijöttünk volna. Rengeteg dolgot tanít, ami által még közelebb juthatunk a világ megértéséhez. Egy dolog azonban különösen fontos számomra, hogy ezek az emberek megmutatták nekünk az emberi oldalát a világnak, és minden lépésükkel megkönnyítik beilleszkedésünket ebbe a merőben más kultúrába, ahová belecsöppentünk. Sokat meríthetünk folytonos kedvességük és segíteni akarásukból. Örökké kíváncsi nép ez, minden érdekli őket, ami más és új. Tanulni szeretnének mindenből. Ebből merítik kifogyhatatlan energiáikat, nyernek újabb alapokat az innovációhoz, s fejlődnek ennyire gyors ütemben.

Bárki legyen is az, aki olvassa e blogot, akinek van bármi véleménye vagy hozzászólása, ne tartsa magában, ossza meg velem/velünk is!

S így a kétezredik olvasóhoz közeledvén, aki pont a 2000. lesz, annak ígérem küldök egy képeslapot Szöulból, ha vevő rá :) csak küldjön címet emailben!

Kellemes hetet mindenkinek!
Vera

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s