Sportolunk :)

Úgy egy hónapja újra vettünk bérletet az alattunk lévő fitness terembe. Különleges éveleji akció keretein belül 4 hónapra adták a bérletet, nem csak 3ra. Így került 360.000 won-ba kettonknek, amiben mar a hazastarsaknak jaro tovabbi 5% kedvezmeny is benne van ;)
Igy sem kevés, lévén, hogy egy összegben ”szabadultunk” meg tőle, viszont ha lebontjuk 4 hónapra, és hozzávesszük, hogy heti 3-4 alkalommal lejárunk, akkor máris jobban hangzik. S, meg kell emliteni a fitness teremben nyújtott szolgáltatások is, amik az árban benne vannak.
Rögtön azzal kezdtek, hogy felmérték fizikális erőnlétünk. Valami futurisztikus gépre kellett ráállnunk, ami utána kimutatta, milyen erőnlétnek örvendünk, milyen hiányaink vannak (protein, folyadék, ásványi anyagok…), mik a gyengeségeink, amikre rá kell kicsit edzeni. Eszerint aztán összeállítottak nekünk egy-egy edzéstervet, amit követnünk érdemes…
Van vérnyomásmérő is, amit előszeretettel használnunk minden edzés végén. Eddig talán évente egyszer volt mérve a vérnyomásunk, azóta hogy lejárunk heti párszor :) Nem tudom miért örülök neki annyira, de mindig izgatottan várom az eredményt. Az tuti, hogy soha nincs magasvérnyomásunk, inkább alacsony, de Eszter szerint, a mozgással párhuzamosan az is normalizálódik!
A teremben a kondigépek vadi újak, hyper-modern az egész, kis képernyőkkel felszerelve minden futópad. Van ingyen víz és kukorica tea és néha bonbont is kapunk :) Tiszta móka!Azt hiszem ezt is nagyon fogom majd hiányolni, ha elhagyjuk ezt a kis tuti helyet, mert hát ilyen odafigyelést és szolgáltatást sem nyújtanak mindenütt…de addig is élvezzük, amíg lehet.

Egyebkent az arakrol Szoulban, majd egy kovetkezo posztban irok csak ugy hozzavetolegesen, mivel sokan kivancsiak ra, hogy mennyivel dragabb az elet itt kint.
Hat dragabb, joval dragabb, de majd reszletesebben egy masik posztban.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s