A 22. emeletrol es welcome partyrol

A Samsung 22. emeletén. És még innen magasodnak felénk a 65 emeletes épületek, amiket a tegnap feltett képen lehet jól látni. És igen, levágattam a hajam…
A második képen a mai welcome partyn vigyorgunk új HRes kollégáimmal vmint Karesszal. A party mint mindig, most is nagyon jó hangulatban telt. Egy-két soju után mindenki meg mert szólalni angolul is és folyékonyan ment végre a beszélgetés :-) Az érdekessége az estének, hogy tradícionális koreai seafood vacsora volt, amibe minden tengeri élőlény és szörny is beletartozott. Méghozzá a legdrágább felhozatalból. Így ettük a következő nem mindennapi csemegéket: angolna, rája, lazac, cápafej, polip, scallop, kagyló és a többinek a nevét sem tudom, és még életemben nem láttam hasonlóakat sem… Az este fénypontja azonban az igazi bambuszból felszolgált soju volt (ami az asztal közepén látható), és sokkal jobb az íze, mint annak, amit a boltban lehet kapni.
A képen, a mellettem ülő lány, Michaela, Ausztráliában, Sydneyben nőtt fel, de pár éve visszajött Koreába és itt kezdte újra vagy inkabb folytatja koreai életet. Többek között ő tanítja a CEO-t angolra! Még nem tudja marad-e örökre, de jól érzi magát. Ő az egyetlen anyanyelvű, akivel többek között teszteljük a jelöltek angolnyelvi szintjét. Hétfőn csupán 20 interjúnk lesz, amit együtt csinálunk. Nem aprózzuk el a dolgokat ;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s